The face behind ISSY

Hii,

Ik ben Malissa, een in 2022 afgestudeerde bedrijfskundige die een passie heeft voor creativiteit en ondernemerschap. Na het afstuderen heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Het voelt geweldig om elke dag bezig te zijn met mijn eigen onderneming en het creëren van unieke sieraden.

Het maken van de sieraden doe ik voornamelijk alleen in mijn kleine atelier vanuit huis. Maar ik geniet daarentegen enorm van het ontmoeten van mensen op marktjes en evenementen. Het is geweldig om te zien hoe mijn sieraden anderen kunnen betoveren. Deze interactie geeft me zoveel energie en ik ben dan ook trots dat ik nu ook verkooppunten heb. Dit geeft me de kans om mijn doelgroep verder uit te breiden en meer mensen te bereiken met mijn sieraden.

Naast mijn liefde voor sieraden, heb ik ook een voorliefde voor de kleur beige. Beige is een kleur die voor mij een gevoel van rust en elegantie uitstraalt.

Bedankt dat je een kijkje hebt genomen in mijn wereld van sieraden en ondernemerschap. Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het dragen van mijn sieraden als ik heb gehad bij het maken ervan.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!

Shop onze pareltjes